تعریف قانونی جرم خیانت در امانت:
هنگامی که مالی از طرف مالک یا متصرف قانونی به کسی سپرده شده و بنا بر استرداد آن مال یا یا به مصرف معین رسانیدن آن بوده است ، اما مورد استعمال ، تصاحب ، تلف یا مفقود نمودن توام با سوء نیت قرار می گیرد جرم خیانت در امانت واقع شده است.
مجازات جرم خیانت در امانت:
هرگاه امین اموال منقول یا غیر منقول را که به عنوان امانت نزد وی بوده است را به ضرر مالک یا متصرف قانونی آن استعمال و…. به ۶ ماه تا ۳ سال حبس محکوم می شود.
نکته ۱- جرم خیانت در امانت از جمله جرایم عمومی محسوب می شود و رضایت شاکی و یا استرداد شکایت موضوع حق الناس را در جرم خیانت در امانت منتفی می کند ولی جنبه عمومی جرم خیانت در امانت به لحاظ مصلحت جامعه به قوت خود باقی است به عبارت ساده اینکه جرم خیانت در امانت از جمله جرایم غیر قابل گذشت است.
نکته ۲- جرم خیانت در امانت از جمله جرایم مقید به نتیجه می باشد.
نکته ۳- محل وقوع جرم خیانت در امانت را می توان محل تخلف امین از قرارداد امانت دانست.
اگر دو نفر به طور شراکتی مالک مال مشاعی باشند و یکی از آنها که مال به امانت به او سپرده شده آن را به نفع خود تصاحب کند قابل تعقیب است ؟
برای تعقیب مرتکب جرم خیانت در امانت باید به کدام دادسرا یا دادگاه رجوع کرد؟
معمولاَ بعد از تحقق اختلاف بین زن و شوهر ، زوجه برای مطالبه جهزیه، علیه شوهر شکایت خیانت در امانت طرح می کند آیا شوهر تحت این عنوان قابل تعقیب است؟
آیا به اجرا گذاشتن چک ضمانت موجب تحقق خیانت در امانت می شود؟
شکایت کلاهبرداری اگر توسط وکیل انجام شود چه مزایایی دارد؟
وکیل پروندههای کیفری خیانت در امانت وکیل پروندههای کیفری خیانت در امانت وکیل پروندههای کیفری خیانت در امانت وکیل پروندههای کیفری خیانت در امانت وکیل پروندههای کیفری خیانت در امانت وکیل پروندههای کیفری خیانت در امانت وکیل پروندههای کیفری خیانت در امانت وکیل پروندههای کیفری خیانت در امانت