سلام خدمت اساتيد بزرگوار
يكي از دوستانم سوالي داشت گفتم اينجا مطرح كنم .
ايشون سه ماه قبل با دختري عقد ميكنن و مهريه 70 ميليون تومان توافق ميشه .
در جلسه خاستگاري بين بزرگان ميگن كه فقط و فقط عندالاستطاعه و اونها هم قبول ميكنن.
شاهدين دوستم در جلسه خاستگاري ( پدر - مادر و برادرش ) بودند.
يك هفته بعد هم ميرن و نكاح نامه رو مسجد تنظيم ميكنه و قسمت مهريه مينويسه 70 ميليون تومان
دوستم ميگه بنويسيد عندالاستطاعه ولي كسي كه تنظيم ميكرده نكاح نامه رو ميگه نه اينها خانواده اي نيستن مهريه بگيرن و آدماي خوبي هستن و ...!!!
جلوي 70 ميليون تومان خالي ميمونه و كلمه عندالاستطاعه قيد نميشه .
بعد از يك ماه زندگي مشترك دختر خونه رو ترك ميكنه و ديروز براي دوستم نامه از دادگاه اومده
مطالبه مهريه به مبلع 70 ميليون تومان !
بعد از اونجا كه نكاح نامه هم دست دوستم بوده
دختر و خانواده اش رفتن مسجد و خودشون يه نكاح نامه ديگه تنظيم كردن !!
قسمت شاهدين هم امضا كردن 3 نفر از برادران دختر...
بطوري كه عقد اينها تاريخ 21/6/96 بوده ولي در نكاح نامه اي كه دختر تنظيم كرده 25/6/96 درج شده...
الان دوستم گفت اصلا نميرم در جلسه دادگاه شركت نميكنم!!
گفتم چنين كاري كه به ضررت هست
چون بالاخره نميتوني بزني زير اين عقد ! چون قاضي احتمالا جلسه اول كه نياي براي جلسه دوم
شاهدين دختر رو دعوت ميكنه و اونها شهادت ميدن كه تو شوهرش هستي ...
اما الان مسئله اصلي مهريه هست .
الان دوستان عزيز
با اين كلاهبرداري به شدت آشكاري كه شده
و بعد دو سه ماه درخواست 70 ميليون پول كرده دختر
و كلمه عندالاستطاعه هم با وجود توافق قبلي بين خانواده زوج و زوجه كه درج نشده در نكاح نامه
چه بكنه اين بنده خدا ؟؟؟
مسلما و به طور قطع و يقين در جلسه دادگاه خانواده دختر منكر عندالاستطاعه بودن مهريه ميشن ...
دو مورد ديگه هم اين بوده كه دختر قبل رفتن انگشت اشاره پسر رو پيچونده و غضروف انگشت آسيب ديده
ولي شكايتي نكرده از دختر ...
و يك تماس تلفني از سوي دختر كه مكالمه رو ضبط كرده دوستم كه دختر بهش ميگه خدا كنه بميري و برو گمشو و ......
و يك تماس تلفني از سوي برادر دختر كه متاسفانه ضبط نكرده اينو و برادر دختر ، دوستم رو تهديد كرده...
آيا ارزش شكايت داره ؟!
چون نياز به اثبات هست اين مسائل و بنظرم سخته اثبات ، خصوصا اون تهديد...
ولي بيشتر دوستان همون مورد مهريه رو راهنمايي كنيد.
چون خودش ميخواست كلمه عندالاستطاعه رو اضاف كنه و گفتم دست نگه دار...
استشهاديه چاره كار هست؟
و يك مورد مهم تر ، آيا اصلا وجود كلمه عندالمطالبه يا عندالاستطاعه در برگه نكاح نامه كه فقط در مسجد مهر و امضا شده رسميت داره ؟؟؟
يا فقط موقعي رسميت پيدا ميكنه كه در سند رسمي ازدواج قيد شده باشه ؟!
تصوير دادخواست
سپاس فراوان
يكي از دوستانم سوالي داشت گفتم اينجا مطرح كنم .
ايشون سه ماه قبل با دختري عقد ميكنن و مهريه 70 ميليون تومان توافق ميشه .
در جلسه خاستگاري بين بزرگان ميگن كه فقط و فقط عندالاستطاعه و اونها هم قبول ميكنن.
شاهدين دوستم در جلسه خاستگاري ( پدر - مادر و برادرش ) بودند.
يك هفته بعد هم ميرن و نكاح نامه رو مسجد تنظيم ميكنه و قسمت مهريه مينويسه 70 ميليون تومان
دوستم ميگه بنويسيد عندالاستطاعه ولي كسي كه تنظيم ميكرده نكاح نامه رو ميگه نه اينها خانواده اي نيستن مهريه بگيرن و آدماي خوبي هستن و ...!!!
جلوي 70 ميليون تومان خالي ميمونه و كلمه عندالاستطاعه قيد نميشه .
بعد از يك ماه زندگي مشترك دختر خونه رو ترك ميكنه و ديروز براي دوستم نامه از دادگاه اومده
مطالبه مهريه به مبلع 70 ميليون تومان !
بعد از اونجا كه نكاح نامه هم دست دوستم بوده
دختر و خانواده اش رفتن مسجد و خودشون يه نكاح نامه ديگه تنظيم كردن !!
قسمت شاهدين هم امضا كردن 3 نفر از برادران دختر...
بطوري كه عقد اينها تاريخ 21/6/96 بوده ولي در نكاح نامه اي كه دختر تنظيم كرده 25/6/96 درج شده...
الان دوستم گفت اصلا نميرم در جلسه دادگاه شركت نميكنم!!
گفتم چنين كاري كه به ضررت هست
چون بالاخره نميتوني بزني زير اين عقد ! چون قاضي احتمالا جلسه اول كه نياي براي جلسه دوم
شاهدين دختر رو دعوت ميكنه و اونها شهادت ميدن كه تو شوهرش هستي ...
اما الان مسئله اصلي مهريه هست .
الان دوستان عزيز
با اين كلاهبرداري به شدت آشكاري كه شده
و بعد دو سه ماه درخواست 70 ميليون پول كرده دختر
و كلمه عندالاستطاعه هم با وجود توافق قبلي بين خانواده زوج و زوجه كه درج نشده در نكاح نامه
چه بكنه اين بنده خدا ؟؟؟
مسلما و به طور قطع و يقين در جلسه دادگاه خانواده دختر منكر عندالاستطاعه بودن مهريه ميشن ...
دو مورد ديگه هم اين بوده كه دختر قبل رفتن انگشت اشاره پسر رو پيچونده و غضروف انگشت آسيب ديده
ولي شكايتي نكرده از دختر ...
و يك تماس تلفني از سوي دختر كه مكالمه رو ضبط كرده دوستم كه دختر بهش ميگه خدا كنه بميري و برو گمشو و ......
و يك تماس تلفني از سوي برادر دختر كه متاسفانه ضبط نكرده اينو و برادر دختر ، دوستم رو تهديد كرده...
آيا ارزش شكايت داره ؟!
چون نياز به اثبات هست اين مسائل و بنظرم سخته اثبات ، خصوصا اون تهديد...
ولي بيشتر دوستان همون مورد مهريه رو راهنمايي كنيد.
چون خودش ميخواست كلمه عندالاستطاعه رو اضاف كنه و گفتم دست نگه دار...
استشهاديه چاره كار هست؟
و يك مورد مهم تر ، آيا اصلا وجود كلمه عندالمطالبه يا عندالاستطاعه در برگه نكاح نامه كه فقط در مسجد مهر و امضا شده رسميت داره ؟؟؟
يا فقط موقعي رسميت پيدا ميكنه كه در سند رسمي ازدواج قيد شده باشه ؟!
تصوير دادخواست
سپاس فراوان