۲۵ مرداد ، ۱۳۹۲, ساعت --> ۵۰ : ۱۴
(آخرین ویرایش: ۲۵ مرداد ، ۱۳۹۲, ساعت --> ۵۷ : ۱۴، توسط کامیاب.)
(۲۵ مرداد ، ۱۳۹۲, ساعت --> ۳۱ : ۱۳)mahsa.m نوشته است: سلام واقعا از پاسختون ممنون،اون قسمتی که درمورد قانون مدنی بود میشه یکباره دیگه توضیح بدید،من رشتم علوم پزشکیه وازاین قوانین بی خبرم،ایا ازاموالی ک ب نام پدرمه ب مادرم تعلق میگیره؟چندوقت پیش یک وکیل بماگفت درصورت داشتن رسید میتونید حقتونو بگیرید،ماکه رسیدی نداریم،مادرم عاقلانه تصمیم میگیره ولی فداکاری های مادرانش بهش اجازه نمیده اینده مارو بخاطر اسایش خودش تباه کنه ولی من تصمیم دارم یکسره بشه و اگه ب تمام حق و حقوقش میرسه اقدام کنم،میشه بپرسم روانشناس ومشاوره چرا؟ضمن عرض سلام خدمت برادر عزیز جناب حکمت بنده با توجه به خواسته خواهان و پاسخهای حضرتعالی استنباط میکنم هدف شما ایجاد ذات البین و دوستی و تفاهم بوده اما طراح سوال با وصف اینکه فرزند خانواده بوده بنا به دلایل خانوادگی موجود قصد ممانعت از زندگی مشترک پدر و مادر خود را دارند در اینمورد باید عرض کنم خواهرم زندگی پدر و مادرتان و روابط مالی و عاطفی آنها تا زمانی که در قید حیات هستند فقط و فقط به خودشان مربوط است و در ضمن در کشور ما و در قانون ما حق طلاق با مرد است مگر با اثبات عسر و حرج واقعی و در شرع ما تنبیح نموده فرزن و همسر در حد متعارف گنجانده شده و فقط به صرف یک یا دوبار درگیری ساده فیزیکی مشمول عسر و حرج نمیشود و در این مورد به نظر بنده و رویه قالب در محاکم باید حداقل دو با شکایت مادرتان به همراه گزارش پزشکی قانونی وجود داشته باشد و در مورد درگیری عاطفی نظریه پزشکی قانونی تا مشمول اینگونه عسر و حرجی که دوستامان اشاره نموده شود و در مورد حق و حقوق نیز مانند مهریه،نفقه،اجرتالمثل،نحله و دیگر موارد که تکالیف خانواده بوده نیز میتواند اقدام و دریافت نماید و در مورد اموالی که مادرتان با سرمایه گذاری مالی خودشان به نام پدرتان خریده همانگونه که بیان نمودید مشاوره ای که نزد وکیل نموده اید صحیح است چون بار اثبات اینگونه مسائل مالی با مدعی با ارائه مدرک بوده و تنها راه رسیدن به حقتان در این مورد مالی یک بند از عقد نامه میباشد که در آن قید شده که هرگونه مالی که طی زندگی مشترک تحصیل میشود زوجه در آن شریک بوده و لازم به ذکر است در اکثر موارد غالب تا آنجا که بنده بسیار دیده ام زن حاضر شده کلیه حق و حقوق خود را ببخشد تا طلاق بگیرد و حتی مالی هم اضافه بدهد مگر اینکه زنی که میخواهد بعد از طلاق،از ازدواج مجدد صرف نظر نموده و تا زمانی که زنده است خود را در دادگاهها اسیر و آواره کند تا به صورت ذره ذره از همسر خود حق و حقوقش را دریافت کند.پس خواهرم نظر بنده این است در مسائل شخصی بین پدر و مادرتان دخالت نکنید.شاید از نظر خودتان و بعضی از اشخاص اجتماع که در ارتباط با شما هستند بیان کنند چون در زیر یک سقف زندگی میکنید به شما مربوط باشد ولی قانوناً و عملاً به شما هیچگونه ارتباطی ندارد.پس بگذارید آنها زندگی خودشان را بکنند زیرا با توجه به شرایط بد اقتصادی و اجتماعی موجود این کج خلقیها و بد اخلاقیها و در گیریها در میان زندگی بسیاری از مردم چه در داخل ایران و چه در خارج از ایران وجود دارید و شما فقط حق دارید در مورد خودتان فکر کنید و در مورد خودتان تصمیم بگیرید نه دیگران این اظهارات نظر شخص بنده و برداشت حقوقی من از بیانات شما و دوست عزیزم آقای حکمت بوده و بیانات بنده بیشتر جنبه نصیحت داشته و مقداری هم راهکار حقوقی امیدوارم از صراحت بیانات بنده ناراحت نشده باشید و پیشا پیش در صورت ناراحتی و وجود غلطهای املائی از شما عذر خواهی میکنم
بالا ترین محکمه وجدان است.و بالاترین پشتوانه مطالعه و تفکر در امور.