امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلاهبرداری (خرید اینترنتی دلار)
(۱۲ اسفند ، ۱۳۹۲, ساعت --> ۱۷ : ۱۱)vakil نوشته است:
(۱۱ اسفند ، ۱۳۹۲, ساعت --> ۳۳ : ۱۲)mehrdad1 نوشته است: یعنی با این اوصاف کلا هیچ کسی نمیاد بپرسه چرا من پول واریز کردم به حساب این شخص و حتی اصل پول واریزی را هم نمیتونم بگیرم ؟
به همین راحتی کلاه برداری میشه کرد ؟

سلام
دوست گرامی شما میتوانید با ارائه شکوائیه کیفری در دادسرا با عنوان کلاهبرداری ، اقدام نمائید . نیازی نیست که حتماً در توضیحات شکوائیه در خصوص حساب پی پال و غیری حرفی به میان آورید . فقط قید کنید که جهت خرید اینترنتی بوده و شماره حسابهای وجوه واریزی رو جهت استعلام و مشخص شدن صاحب حساب و آدرس ایشان قید نمائید . در صورتی که در این خصوص جواب نگرفتید ، میتانیداز طریق حقوقی اقدام به مطالبه وجوه واریزی نمائید . مطمئناً نتیجه خواهید گرفت . بر خلاف اظهار نظر تعدادی از دوستان که نظری متفاوت دارند ، بنده معتقدم شما در انتها میتوانید مبالغ واریزی و خسارات وارده را مطالبه نمائید .

والا من الان هم دارم با دلار اینترنتی کار میکنم و همیشه همین روند واریز تکرار میشه اگر هیچ جوره به نتیجه نرسه که از فردا همگیشون میان میگن پول دادی که دادی میخواستی ندی ! (که واقعا به این نتیجه رسیدم بعید هم نیست ! و از این پس باید محتاط تر عمل کنم)
به هر حال
الان من بخواهم اقدام کنم برم بگم کلاهبرداری برای خرید اینترنتی بوده
اسمی اصلا از دلار بیارم
یا کلا قید دلاری بودنش را باید بزنم ؟

بعد یه سوال تخصصی که من متوجه اش نیستم اینه که فرق شکوائیه کیفری یا حقوقی چه فرقی دارن !؟ یعنی الزامی بر این هست که شکوایه توسط یک وکیل اماده بشه یا خودم هم میتونم اماده کنم به این خاطر میخواهم تفاوتشون را بدونم

تشکر که یه امید دادید ! (کلا منصرف شده بودم از پیگیری با صحبت های قبلی !)
پاسخ }}

پیام‌های داخل این موضوع
کلاهبرداری (خرید اینترنتی دلار) - توسط mehrdad1 - ۸ اسفند ، ۱۳۹۲, ساعت --> ۳۲ : ۱۲

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مالیات و مسئولیت های استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی masoudfn 3 1,577 ۱۳ بهمن ، ۱۴۰۰, ساعت --> ۴۹ : ۱۷
آخرین ارسال: پونه تندرو
  کلاهبرداری چنگیزوند 4 5,889 ۱۵ آذر ، ۱۳۹۶, ساعت --> ۵۳ : ۰۴
آخرین ارسال: چنگیزوند
  جرایم اینترنتی majid1 3 6,364 ۲۳ فروردين ، ۱۳۹۶, ساعت --> ۰۶ : ۱۸
آخرین ارسال: tajhizyari
  جرم خرید ، فروش و استفاده از saeid1346 5 7,140 ۹ شهريور ، ۱۳۹۵, ساعت --> ۴۰ : ۱۸
آخرین ارسال: saeid1346
  خرید پارکینگ مزاحم mahdi111 2 9,227 ۹ بهمن ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۲۲ : ۲۰
آخرین ارسال: کامیاب

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان