(۴ خرداد ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۴۱ : ۰۲)hadim نوشته است: سلام،رشته تحصیلی من حقوق نبوده ولی بخاطر مطالبه مهریه از طرف خانمم، مجبورشدم خیلی قوانین خانواده رو زیر ورو کنم، اینکه در رای مرقوم شده :" باتوجه ب اینکه هنوز علقه زوجیت وجود دارد..." بنظرمیاد یا طلاق رسما ثبت نشده یا اگرهم شده شما در زمان عده دادخواست دادین
سلام و درود . . . .
فراموش کردم خدمتتون عرض کنم ک طلاق ثبت شده بود . . . . و حتی برای قاضی محرز بود ک ما طلاق گرفته ایم . . . .
جالبتر اینجاست ک دیروز رفتم دادگاه و عنوان کردم ک حکم هنوز ب من ابلاغ نشده . . . . قاضی متعجب شد و دستور داد تا پرونده رو بیارن ولی هر چه گشتند ن در بایگانی یافت شد و ن در دفتر شعبه . . . . .!!!! . . . . گفتم پس بر چ اساسی مامورین نیروی انتظامی رو دم در خونه فرستادین ؟ . . . گفتند چون رای دادگاه تجدید نظر ب نفع خوانده بوده و قطعی نیز هست لذا سیستم رو نگاه کردیم و دستور استرداد فرزند رو دادیم . . . . .
بنده ب ماده 1 و 2 قانون اجرای احکام مدنی استناد کردم . . . ولی باز حرف خودشان را میزدند . . . .
حال ب نظرتان چگونه میتوانم احقاق حق بنمایم ؟
ناگفته نماند ک زوجه سابق قبلا ک حضانت را ب صورت رسمی واگذار نکرده بودن قریب 60 الی 80 دفعه مرتکب ممانعت از ملاقات شدن و همه ی موارد را با ذکر تاریخ وساعت و در حضور شاهدان ضمیمه ی دادخواستی با عنوان الزام خوانده ب عدم ممانعت نمودم ک قاضی پرونده فقط ایشان را ملزم ب رعایت ساعات ملاقات نمود پس از آن بنده ب ماده 632 قانون مجازات اسلامی استناد کردم ک باز هم ممانعت کردن و فرزندم را جهت ملاقات تحویل ندادند . . . . . در نهایت در آن زمان آنها پیشنهاد صلح و سازش دادند و گفتند اگر از همه پرونده هایی ک علیه ما شکایت کرده ای اعلان رضایت بنمایی ما نیز حضانت را در طی سند رسمی و در برگ طلاقنامه ب شما واگذار میکنیم ک بنده با مشورت دوستان حقوق دان قبول کردم و یک توافقنامه در 7 بند و دو سند رسمی یکی مبنی بر اعلان رضایت بنده از شکایت های کیفری و حقوقی علیه زوجه سابق ، پدرش ، وبرادرش ( ک پدر و برادرش محکوم ب دوسال زندان و زوجه سابق ب اتهام سرقت ، ممانعت از ملاقات ، همیشه ب جزای نقدی محکوم شده بودن . . . . !!! ) . . . . و سند دوم مبنی بر واگذاری حضانت از جانب زوجه سابق ک در آن مرقوم داشته بود " با کمال میل و رضایت کامل حضانت را ب فلانی واگذار و حق هر گونه اعتراض شرعی و قانونی را از خود سلب نمودم" . . . . !!! ) . . . . .
البته در پرونده کیفری دیگری ک رای آن تازه صادر شده زوجه سابق ب دلیل اتهام سرقتی ک ب بنده نسبت داده بود و نتوانسته بود آن را اثبات نماید بازهم محکوم ب پرداخت جزای نقدی شد . . . .!!!!
جالبتر از همه این است ک زوجه سابق در جلسه رسیدگی ب پرونده حضانت ب قاضی اعلام کرد بنده حضانت را نمیخواهم . . . . !!! . . . . ولی باز هم دادگاه بدوی ب علت وجود علقه زوجیت و دادگاه تجدید نظر احتمالا ب استناد ماده 41 قانون حمایت از خانواده استناد کرده وتوافق مارو رد کرده . . . .
قاضی بدوی و تجدید نظر ب چ حقی باید توافق فیمابین را نقض کنند ؟. . . . لابد مصلحت طفل . . . . و لابد من ومادرش مصلحت طفل را نمیدانستیم ک سند رسمی امضا کردیم و تنها مرجع تشخیص صلاحیت دادگاه تجدید نظر بوده !!! . . . . . .و بازهم اولویت با مادریست ک 3 ماه ممانعت از ملاقات نموده و 12 پرونده حقوقی و کیفری دارد . . . . . جای بسی تامل و تاسف است . . . .
دوستان عزیز نظرتان راجع ب اعاده دادرسی چیست ؟
تنها یک قانون ثابت است ، هیچ قانونی ثابت نیست !!!