۱ تير ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۳۱ : ۱۳
(۲۸ خرداد ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۱۵ : ۲۰)nimrooz نوشته است: با سلام
در صورتی که کارفرمای اصلی ، بیاد و یک وکالتنامه ای به فردی بده که تمام کارهای شرکت ساختمانی رو به ایشون واگذار کنه
و در همون وکالتنامه هم ذکر کنه که پرداخت تمام حقوق و مزایای کارگران و مهندس ها و .... کارگاه به عهده ایشونه "وکیل شرکت"
و بنویسه که بنده هیچگونه تعهدی در این باب متقبل نمیشم
و البته وکیل شرکت هم ، از سود پروژه قرار بوده سهیم باشه "البته شریک پروژه نبوده و فقط وکالتی کار کرده"
بعد از فوت وکیل مربوط ، مشخص میشه که ایشون تمام تعهدات مربوطه رو انجام نداده و حقوق خیلی ها رو کامل تصفیه نکرده
حالا :
نقلقول: 1. آیا اصولا اینگونه وکالت دادن مخالف قواعد آمره هست یا خیر ؟ اگر بله ، استناد به کدوم مواد کنیم ?
سلام
اصولا وکالت دادن به شخصی به معنی انجام همه کارهای قید شده در وکالتنامه توسط وکیل از طرف و به نفع موکل است که خود موکل توانایی ، امکانات ، زمان کافی و ... را برای انجام آن ندارد . اینکه ایشان به شخصی وکالت پرداخت حقوق و مزایای کارگران خود را بدهد صحیح است . اما اینکه در همان وکالت نامه از طرف شخص موکل مسئولیت انجام یا عدم انجام موضوع وکالت به عهده وکیل گذارده شود و خود را بری نماید ، از لحاظ قانونی نافذ نیست . چرا که کلیه اقدامات وکیل از طرف موکل می باشد . وکیل به جهت عدم انجام موضوع وکالت فقط در قبال موکل مسئولیت دارد و باید پاسخگو باشد . اگر وکیل در قید حیات بودند ، به جهت عدم انجام موارد وکالت ، موکل می توانست علیه ایشان اقامه دعوی نماید ولی برای بری الذمه نمودن خود از تعهدات ( منجمله پرداخت حقوق و ... ) ایشان باید اقرار نامه محضری جداگانه برای این منظور از وکیل اخذ می نمودند .
نقلقول: 2. الان در نهایت تکلیف اون تعداد کارگر و بنا و مهندس و سرپرست کارگاه و .... چیه ؟ اگر بخوان دعوایی مطرح کنن باید به طرفیت چه فردی باشه ؟ کارفرما یا وراث فوت شده یا ... ؟
تکلیف روشن است . افراد متضرر باید بر علیه کارفرمای خود طرح دعوی نمایند . اقامه دعوی علیه وراث وکیل متوفی معنی ندارد . چرا اولاً وکالت با فوت یکی طرفین باطل می شود و دوماً کلیه کارهای انجام شده وکیل از طرف موکل و به نفع موکل می باشد به همین جهت موضوع وکالت به ارث نمی رسد که وراث وکیل نیز مسئول باشند . و این موضوع مسئولیت موکل ( کارفرما ) در قبال کارگران و ..... را از بین نمی برد .
موفق باشید +
از شکست نترسید، از این بترسید که سال آینده همین جایی باشید که امروز هستید