امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید)
با سلام خدمت مخاطب محترم از نظر بنده هریک از وراث میتوانند بدون حضور بقیه اقدام به حصر وراثت نمایند و اقدام به دریافت سند مشاعی به صورت انفرادی نمایند ولی به چهت تقسیم مال مشاع نیازمند حضور وراث و در صورت عدم حضور حکم دادگاه جهت تقسیم و افراز نیازمند می باشد لذا شما میتوانید برای تقسیم مال پدر بزرگتان بدون حضور وراث دیگر سند مشاعی دریافت کنید ولی به جهت مشخص شدن سهم الارث بین وراث پدر خودت و مشخص شدن سهم هر یک از وراث دیگر نیازمند افراز مال مشاع هستید و پس از افراز تازه برای سند شما از مال ارثیه پدرتان سند مشاعی دیگری صادر میشود و در آن زمان هم نیازمند افراز مجدد می باشید لذا اگر در همان مرحله اولیه کل امور را همزمان انجام دهید زمان کمتری برای رسیدن به نتیجه صرف خواهید نمود
پاسخ }}

پیام‌های داخل این موضوع
درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط behnam277 - ۲۷ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۵۱ : ۱۴
درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط کامیاب - ۲۷ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۰۱ : ۱۵
RE: درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط behnam277 - ۲۷ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۴۷ : ۲۲
RE: درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط کامیاب - ۲۷ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۲۰ : ۲۳
RE: درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط behnam277 - ۲۷ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۴۱ : ۲۳
RE: درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط کامیاب - ۲۸ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۳۶ : ۰۰
RE: درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط behnam277 - ۲۸ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۴۳ : ۰۲
RE: درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط کامیاب - ۲۸ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۰۶ : ۱۳
RE: درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط behnam277 - ۲۸ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۱۴ : ۱۳
RE: درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط کامیاب - ۲۸ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۳۲ : ۱۳
RE: درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط behnam277 - ۲۸ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۳۸ : ۱۳
RE: درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط کامیاب - ۲۸ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۱۴ : ۱۵
RE: درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط behnam277 - ۲۸ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۵۹ : ۱۶
RE: درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط کامیاب - ۲۸ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۱۱ : ۲۲
RE: درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط behnam277 - ۲۸ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۲۳ : ۲۲
RE: درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط کامیاب - ۲۸ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۲۷ : ۲۲
RE: درخواست سند مشاع (خواهش میکنم جوابم بدید) - توسط behnam277 - ۲۸ آبان ، ۱۳۹۱, ساعت --> ۴۱ : ۲۲

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  الزام به تنظیم سند وراث عبیدی 1 857 ۱۲ آذر ، ۱۳۹۹, ساعت --> ۱۶ : ۲۲
آخرین ارسال: vakil
  سند عادی هبه بیتا 13 22,117 ۲۲ آذر ، ۱۳۹۷, ساعت --> ۰۳ : ۰۱
آخرین ارسال: vakil
  خرید قولنامه با سند عادی محمد رضایی 6 6,396 ۷ آبان ، ۱۳۹۷, ساعت --> ۵۹ : ۱۵
آخرین ارسال: محمد رضایی
  مراحل خرید سهم الارث یکی از وراث در حالتی که ملک سند ندارد mps 2 6,089 ۱۹ بهمن ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۵۰ : ۲۰
آخرین ارسال: کامیاب
  ابطالا سند رسمی شش دانگی ALIMOEIN 2 4,613 ۲۲ مرداد ، ۱۳۹۴, ساعت --> ۳۵ : ۰۱
آخرین ارسال: Lawyer

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان