20 دی انهدام یک باند فرار کلان مالیاتی
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات گفت: اخیرا اعضای یک باند که با همکاری معاون یکی از شعب بانک های کشور در صدد اختلاس و انتقال مبلغ هشت هزار و ششصد میلیارد ریال به خارج از کشور بودند دستگیر شدند. ایرنا
انهدام یک باند فرار کلان مالیاتی / وزارت اطلاعات مانع اختلاس و خروج هشت هزار و ششصد میلیارد ریال از کشور شد .
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات روز شنبه در جمع خبرنگاران به تشریح اقدامات معاونت متبوعش پرداخت و توضیحاتی در خصوص فعالیت های انجام شده ارائه داد.
وی در شرح اقدامات انجام شده گفت: معاونت اقتصادی در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و تاکیدات رییس جمهوری و بر اساس وظایف قانونی خویش پیرامون ایجاد شفافیت، پیشگیری و مقابله با مفاسد کلان اقتصادی اقدامات موثری را در دستور کار خود دارد که از آن جمله می توان به ارائه مشاوره تخصصی به دستگاه های اقتصادی کشور بر پایه اطلاعات پنهان، همکاری نظام مند و هوشمندانه برای پیشگیری و مقابله با پدیده فساد اقتصادی اشاره کرد.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات ادامه داد: از سوی دیگر طی سال ۱۳۹۴ و ماه های اخیر به مانند سال های گذشته اقدامات قابل توجهی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در این معاونت با هدف مقابله جدی با فساد اقتصادی و بالاخص جلوگیری از فرار مالیاتی و مقابله اطلاعاتی با قاچاق کالا و ارز و پدیده زمین خواری انجام گرفته است.
وی به اقدامات این معاونت در حوزه جلوگیری از فرار مالیاتی اشاره کرد و افزود: این معاونت مصمم است با پدیده فرار مالیاتی و گسترش شرکت های کاغذی و صوری که آسیب جدی بر پیکره اقتصاد کشور وارد می کنند، برخورد کند.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات اضافه کرد: در همین راستا طی ماه های گذشته کارشناسان اطلاعاتی موفق به کشف و انهدام یک باند فرار کلان مالیاتی شده اند.
وی ادامه داد: روش کار اعضای این باند به این شکل بوده که با تاسیس چندین شرکت و انجام فعالیت صوری در حوزه های بازرگانی و با ارائه پیشنهاد مشاوره مالیاتی به سایر شرکت ها، نسبت به سنجش نیازها و مشکلات شرکتهای مذکور اقدام می کردند؛ متخلفین همزمان با نفوذ به بخشی از سامانه سازمان امور مالیاتی، اطلاعات محرمانه مودیان(شخصیت های حقیقی و حقوقی) را بدست می آوردند و از این اطلاعات بدست آمده برای جلب اعتماد آنان و ترغیب به ادامه همکاری بهره برداری می کردند.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات تصریح کرد: از دیگر روش های اعضای این باند فروش فاکتورهای صوری در حجم بیش از پنج هزار میلیارد ریال به منظور حساب سازی و فرار مالیاتی شرکت ها و افراد در حوزه مالیات بر ارزش افزوده و مالیات عملکرد بوده که به منظور جلوگیری از هرگونه مغایرت و کشف احتمالی تخلفات، تحرکات مشتریان را در سامانه ثبت معاملات، سامانه کد اقتصادی و مکاتبات مربوط به اظهارنامه ارزش افزوده و عملکرد سازمان امور مالیاتی تحت نظر می گرفتند.
وی ادامه داد: با ورود معاونت اقتصادی وزارت اطلاعات به موضوع و با همکاری موثر مقام قضایی و ریاست سازمان امور مالیاتی ابعاد گوناگون تخلفات به طور کامل کشف و متهمان شناسایی و حسب مورد، احضار، دستگیر و روانه زندان شدند.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات افزود: تحقیقات تکمیلی و بررسی آسیب شناسانه موضوع با همکاری نهاد های ذیربط همچنان ادامه دارد؛بر اساس اقدامات به عمل آمده و از مجموع بررسی های انجام شده توسط این معاونت در زمینه فرار مالیاتی فقط در سال ۱۳۹۳ منتهی به وصول مالیات بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد ریال شده است.
**اقدامات وزارت اطلاعات درباره مبارزه با ارتشاء و سو استفاده از اموال بیت المال
وی درباره مبارزه با ارتشاء و سوء استفاده از اموال بیت المال نیز اظهار داشت: همزمان با عرضه سهام شرکت فولاد هرمزگان در بازار فرابورس، متاسفانه تعدادی از مدیران ذی نفوذ یکی دیگر از شرکت های فولاد که به اطلاعات پنهانی شرکت در حال عرضه دسترسی داشته اند اقدام به خرید سهام فولاد هرمزگان با منابع تن خواهی که در اختیارشان بود کردند ، نامبردگان سپس با فروش مجدد سهام، اقدام به تحصیل مبالغ بالایی سود به نفع خود کردند.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات در ادامه خاطر نشان کرد: در بررسی های کارشناسی مشخص شد طی چند روز پس از عرضه سهام شرکت فوق در تابلوی فرابورس، این افراد با برداشت غیر قانونی مبلغ یکصد و شصت میلیارد ریال از حساب آن شرکت، مبادرت به خرید سهام فولاد هرمزگان کردند که از این محل طی مدت چند روز حدود ۱۰ میلیارد ریال سود عایدشان شده است؛ با اطلاع رسانی سریع و به موقع از سوی این معاونت و با حکم مرجع قضایی این افراد توسط اداره کل اطلاعات استان اصفهان دستگیر شدند.
**بازداشت ۳ نفر از مدیران شرکت نفت فلات قاره
وی ادامه داد: اخیراً نیز در راستای حفظ حقوق بیت المال و بر اساس انجام اقدامات اطلاعاتی و مستندسازی، با هماهنگی و همکاری وزارت نفت، ۳ نفر از مدیران متخلف شرکت نفت فلات قاره که در سال ۱۳۹۱ با برگزاری مناقصه محدود موجب تضییع حقوق بیت المال شده اند که با اخذ حکم قضایی بازداشت شدند؛ برآورد اولیه از میزان تخلف مالی متهمین پرونده بالغ بر دویست میلیون یورو است؛ در همین ارتباط ۴ نفر از عوامل غیر دولتی دخیل در پرونده نیز بازداشت شده اند.
**مبارزه وزارت اطلاعات با پدیده زمین خواری
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات در ادامه به تبیین اقدامت حوزه متبوعش درباره زمین خواری پرداخت و گفت: متاسفانه چند سالی است که دامنه تخلفات اقتصادی به عرصه منابع طبیعی نیز کشیده شده که این مسئله به یک پدیده رو به رشد در سطح تهران و برخی از استان ها تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: مفسدین اقتصادی با تصاحب اراضی ملی و دولتی به نفع خود باعث از بین رفتن منابع طبیعی و تغییر کاربری زمین های مرغوب کشاورزی می شوند که اثرات سوءیی در بلند مدت برای کشور به دنبال خواهد داشت.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات تصریح کرد: وزارت اطلاعات از سال های قبل مقابله با این پدیده شوم را در سرلوحه کار خود قرار داده است؛به یاری خداوند متعال و همکاری مراجع محترم قضایی، این معاونت عزم خود را برای مقابله جدی با زمین خواران جزم کرده است.
وی اضافه کرد: در یکی از جدیدترین پرونده های در دست اقدام، بر اساس گزارشات مردمی از طریق ستاد خبری وزارت اطلاعات مبنی بر اقدامات مشکوک گروهی برای تصاحب زمین های ملی در غرب تهران واقع در شهریار، واصل گردید با انجام تحقیقات کارشناسی و اشراف اطلاعاتی مشخص شد که فردی متخلف با تشکیل باند و اعمال خلاف قانون از جمله جعل اسناد و پرداخت رشوه اقدام به تصاحب ۷۲ هکتار از اراضی مرغوب دولتی، اخذ آراء قضائی و سند تک برگ برای این زمین ها کرده است؛ اراضی مذکور در محدوده شهری و دارای کاربری مسکونی و معدن شن و ماسه بوده اند که به لحاظ ریالی از ارزش بالایی برخوردار هستند.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات ادامه داد: پس از مستندسازی با اهتمام بازپرس تعداد ۱۰ نفر در ارتباط با این پرونده بازداشت و از آنها تحقیق به عمل آمد؛ تا کنون مجعول بودن اسنادی که متهمین به واسطه آنها اقدام به اخذ رای قضایی کرده اند اثبات شده است؛ پرداخت بیش از ۱۰ میلیارد ریال رشوه در قبال صدور سند برای فرد زمین خوار و مبالغ دیگری به سایر متهمین برای همکاری از جمله کشفیات این پرونده است.
وی ادامه داد: همچنین متهمین به دریافت بیش از ۴۰۰ قطعه سکه تمام بهار آزادی اقرار کرده اند؛ با توجه به گستردگی و حجم تخلفات متهمین تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات خاطرنشان کرد:طی سال های ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ در مجموع با اجرای ۵۰ فقره کیس ویژه اطلاعاتی در سطح کشور بالغ بر ۴۰ هزار هکتار زمین را از دست زمینخواران خارج و به دولت مسترد کرده که از ارزش چندصد میلیاردی برخوردار است.
وی افزود:همچنین در ۹ ماهه اول سال ۱۳۹۴ نیز ۲۷۴۰ هکتار زمین طی اقدامات اطلاعاتی و برخورد با زمین خواران به دولت باز گردانده شد که ارزش ریالی روز آنها افزون بر یکصد و سی هزار میلیارد ریال بوده است.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات تاکید کرد: افزون بر موارد فوق می توان به ۳۲۱۸۰ هکتار زمین هایی اشاره کرد که از طریق پیشگیری و اطلاع رسانی به مبادی ذیربط مانند سازمان منابع طبیعی و یا شورای حفظ حقوق بیت المال از تصرف آنها توسط زمین خواران حرفه ای جلوگیری به عمل آمد.
وی در ادامه تصریح کرد: وزارت اطلاعات با هماهنگی کامل با سایر دستگاه های فعال مبارزه با قاچاق کالا اقدامات موثری را در زمینه ایجاد شفافیت و پیشگیری نظام مند و هوشمند و مقابله مستقیم با باندهای کلان قاچاق در کشور انجام داده است؛ طی سال ۱۳۹۴ در مجموع تعداد پرونده های قاچاق کلان در دست اقدام این معاونت در سطح کشور بالغ بر یکصد مورد بوده است که ارزش ریالی این پرونده ها افزون بر۲۸هزار میلیارد ریال می باشد.
**بازداشت عوامل قاچاق کالا در استان فارس
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات تاکید کرد: در همین راستا طی دو هفته اخیر با اقدام اطلاعاتی صورت گرفته چند باند قاچاق کالا تحت ضربه قرار گرفته اند؛آخرین مورد آن مربوط به باندی است که اقدام به قاچاق کلان کالا از بنادر جنوبی به سوی تهران می کرد؛اعضای این باند پس از شناسایی و تکمیل تحقیقات با دستور قضایی در استان فارس بازداشت شدند.
وی ادامه داد:باند مذکور از حدود ۷ سال پیش شروع به قاچاق کالا کرده بود؛ سر شبکه این باند در پوشش مدیر عامل یک شرکت صادرات و واردات اقدام به قاچاق کالا از جنوب به مقصد تهران و دیگر نقاط کشور می کرد؛ این باند با در اختیار داشتن خودروهای سنگین متعدد و تیم محافظت از کاروان قاچاق، پس از تخلیه کالا از لنج در ساحل به وسیله خودروهای سنگین و با تهیه اسناد و مدارک جعلی گمرکی و بارنامه های صوری و متاسفانه در برخی موارد همراهی بعضی از ماموران، مبادرت به قاچاق کالا می کردند.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات ادامه داد: پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی شگرد و شیوه عملکرد این باند با اخذ حکم از مراجع قضایی نسبت به دستگیری و بازداشت عوامل آن اقدام شد؛ برابر تحقیقات انجام شده از متهمین مشخص شد که در اغلب مواقعی که توسط دیگر دستگاه های کاشف با این باند برخوردی می شد با ارائه اسناد و مدارک غیر مرتبط و جعلی از اتهامات تبرئه می شدند.
وی همچنین به تشریح اقدامات این معاونت در حوزه اختلاس در سطح کشور پرداخت و گفت:در خصوص جلوگیری از اختلاس از بانک ها اخیرا اعضای یک باند با همکاری معاون یکی از شعب بانک های کشور در صدد اختلاس و انتقال مبلغ هشت هزار و ششصدمیلیارد ریال از آن بانک و تبدیل به ارز و خروج از کشور بوده که با همکاری مدیریت عامل و حراست بانک و همت همکاران سازمان اطلاعات استان تهران دستگیر شدند که اطلاعیه آن نیز منتشر شد.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات افزود: همچنین اقداماتی در امر مقابله با پولشویی و کلاهبرداری های جمعی انجام شده که رقم کشفیات بر اساس احکام صادره بالغ بر سه هزار میلیارد ریال بوده است.
وی ادامه داد:همکاری های موثری نیز با بانک مرکزی برای ساماندهی موسسات غیر مجاز مالی و اعتباری در حال انجام می باشد.
انهدام یک باند فرار کلان مالیاتی /
بدون دیدگاه